Presentació

2022-09-26
Ta Z
Ta Z

Hola a tots! Sóc Toni Roman, i fa uns anys que intento desenvolupar un bloc sobre trastorns temporomandibulars i trastorns del son. He intentat diverses vegades aconseguir aquest objectiu, però sempre acabo treballant en altres coses que em treuen el focus, i al final s'apaga l'espurna i abandono el projecte.

En aquest nou intent, espero trobar una fórmula que em permeti mantenir un cronograma de publicació constant i produir com a mínim un article per mes. El meu objectiu és publicar temes que siguin fàcils de llegir i que ajudin els pacients a comprendre els seus símptomes.

Els primers articles d'aquesta sèrie se centraran en el bruxisme, tema que m'apassiona. Posteriorment, donaré peu que els meus pacients m'orientin en temes que són del seu interès per tal de publicar la informació més actualitzada, sempre dins dels paràmetres de l'evidència científica, és clar.

Si estàs interessat en un tema concret, sobre els trastorns temporomandibulars i del son, sempre m'ho pots proposar enviant-me un mail a toni@osteodynamic.com

Una salutació i espero que sigui del vostre interès, i la dels vostres pacients

Toni Roman

Fisioterapeuta ColFiCat: 4545 / Osteopata DO MROE: 544

Membre de la Sociedad Española de Disfunción Craneomandibular y Dolor Orofacial (SEDCYDO)

Membre de la Sociedad Española del Sueño (SES)